sâmbătă, 13 aprilie 2013

SI CAINELE WESTIE TREBUIE SA FIE LA MODA


 Adorat de doamne si domnisoare din intreaga lume, cainele Westie Terrier a devenit un adevarat simbol de cand casa de moda californiana Juicy Couture a utilizat imaginea a doi catelusi westi in crearea logo-ului sau. Absolut toate piesele lansate de designerii casei contin sigla cu cei doi catelusi care sustin un scut format din trei inimi, cu inscriptia Love G&P, de la numele de Gela si Pamela. Acestea sunt cele doua prietene care au fondat Juicy Couture in 1997, devenind celebre prin costumele sport de catifea si gentile foarte practice cu logo-ul firmei, dar si prin hanoracele si puloverasele create special pentru cainii Westie.

 Folosit la executia logo-ului, cainele Westie a reprezentat imaginea parfumului lansat in 2007 de catre brand, reclamele in print ilustrand trei catelusi adorabili Westie Terrier, vopsiti in culori pastel si cu panglici in fundite asortate la gat, gudurandu-se pe langa sticla de parfum,  decorata opulent . Pentru ca logo-ul contine si o coroana deasupra cainilor, firma asociaza aspectul adorabil al catelusilor cu originea lor scotiana, deci din Regatul Unit. Sloganul casei de moda este insa foarte specific asupra provenientei hainelor, accesoriilor si parfumurilor oferite, “Made in the Glamorous USA”, sugerand o adevarata mandrie nationala, combinata cu o dorinta de a epata prin stil si stralucire. Sloganul este intotdeauna asociat logo-ului si este motivat de faptul ca micutii catelusi Westii sunt cunoscuti ca fiind niste caini frumosi si foarte mandri.

 Penntru a crea coerenta si pentru a atrage cliente cu varste cuprinse intre 10 si 26 de ani, brandul a adus in magazinele si buticurile Juicy Couture figurine Westie Terrier in marime natura, dar colorate in roz sau bleu, la fel ca in reclama parfumului. Din pacate, acestea nu au fost disponibile spre de vanzare, insa o serie de alte obiecte cu modelul catelusului au fost create de catre designerii casei, sub egida Liz Clairbon. Printre acestea, merita mentionate genti, huse pentru telefon, tableta sau laptop, precum si pandantive, ceasuri de mana sau brelocuri pentru chei sau telefon mobil. Cel mai adesea truvabile doar in magazinele din America, produsele sunt disponibile si pe internet, pentru a multumi fanele dracusorilor albi.

 Pe langa faptul ca este un animal de casa formidabil, cainele Westie Terrier este un simbol si in lumea modei, conturand imaginea casei de moda Juicy Couture.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu